Záhradné umývadlá

Záhradné umývadlá sú praktickým doplnkom pre každú záhradu. Tento produkt umožňuje rýchlo a jednoducho opláchnuť ruky a náradie bez toho, aby ste museli ísť do domu a používať vnútorný vodovod.

Jedným z najväčších benefitov záhradných umývadiel je ich jednoduchá inštalácia. Väčšina z nich je navrhnutá tak, aby sa dala ľahko pripojiť k vonkajšiemu vodovodu a niektoré dokonca vyžadujú iba pripojenie k hadici. Vzhľadom na svoju jednoduchosť môžu byť záhradné umývadlá inštalované takmer kdekoľvek v záhrade, a to vrátane miest, kde nie je prístup k vnútornému vodovodu.

 

 

 

 

Okrem jednoduchej inštalácie, sú záhradné umývadlá aj veľmi praktické. Umožňujú rýchlo a jednoducho opláchnuť ruky po práci v záhrade alebo pri práci s náradím. To znamená, že nemusíte chodiť do domu a zanechávať stopu po blate alebo zemine na podlahe. Navyše, záhradné umývadlá sú veľmi užitočné pri čistení náradia, pretože vám umožňujú umyť ho vonku a neznečistiť tak vnútorné priestory.

 

 

Záhradné umývadlá

Záhradné umývadlo Bassena

Krásne záhradné umývadlo z hliníkovej zliatiny. Vyniká svojou ľahkou váhou, takže je vhodné na upevnenie napríklad na drevostavbu a veľmi dobre odoláva korózii, nakoľko je vyrobené z hliníku.  Veľmi ľahko ho pripojíte k odpadu a prívodu vody. Obsahuje kohútik aj sifón s nerezovou mriežkou.  Dostupné je v rôznych farebných prevedeniach. 
Záhradné umývadlá

Liatinové umývadlo

Veľmi obľúbený model liatinového záhradného umývadla. Je podstatne ťažšie ako hliníkové umývadla, ale vyniká svojou robustnosťou. Umývadlo obsahuje kohútik, sifón a protizápachovú krytku.  Dostupné je v rôznych farebných patinovaných prevedeniach. 
Záhradné umývadlá

Nástenné záhradné umývadlo

Ďalšie umývadlo z hliníkovej zliatiny. Rovnako sa vyznačuje ľahkou váhou. Je dodávané s kohútikom a odpadom. Veľkosť odpadovej trubky je 28mm. Rovnako je dostupné vo viacerých farebných prevedeniach. 
Záhradné umývadlá

Liatinové záhradné umývadlo s čistým vzhľadom

Veľké liatinové záhradné umývadlo s čistým vzhľadom, bez ornamentov. Možnosť doplniť umývadlo o kohútik. Umývadlo ma iba malú dierku pre odpad vody (12mm), no v ponuke máme rovnaké umývadlo, no v medenej patine s odpadom o priemere 35mm.
V ponuke máme aj stojaté záhradné umývadla, rovnako ako pri nástenných umývadlách, existujú v rôznych farebných a vzhľadových prevedeniach.