Montáž pohonov brán

Montáž pohonov pre posuvné a krídlové brány

 V dnešnej dobe je automatizácia brán nielen symbolom komfortu, ale stáva sa nevyhnutnosťou pre zabezpečenie domácností a podnikov. Naša spoločnosť prináša spoľahlivé riešenia v podobe montáže a servisu pohonov pre posuvné a krídlové brány, ktoré sú navrhnuté tak, aby splnili požiadavky aj tých najnáročnejších zákazníkov. Naše služby zahŕňajú celý proces od poradenstva a výberu vhodného typu pohonu až po profesionálnu inštaláciu a pravidelnú údržbu.

Naši špecialisti na montáž brán sú nielen špičkoví technici, ale aj nadšenci, ktorí majú oko pre detail a bezpečnosť. Súčasťou našich služieb je prispôsobenie sa konkrétnym požiadavkám vašej nehnuteľnosti, či už ide o rodinný dom, bytový komplex alebo komerčné centrum. Či už sa jedná o posuvnú alebo krídlovú bránu, zaručujeme, že pohony budú nainštalované s precíznosťou a odbornosťou, zaručujúc dlhodobú spoľahlivosť a bezproblémové používanie. Naša práca je synonymom kvality a zodpovednosti, čo z nás robí ideálneho partnera pre vaše potreby súvisiace s automatizovanými bránovými systémami.

Kladieme vysoký dôraz na výber správneho pohonu pre vašu bránu, aby sme dosiahli čo najväčšiu spoľahlivosť. Aj preto uprednostňujeme pohony Nice, Came, Roger a Key s ktorými máme dlhoročné skúsenosti pri montážach pohonov.

Vykonávame komplexnú montáž pohonov s dodávkou pohonu a príslušenstva, ale rovnako Vám zapojíme aj už zakúpený alebo namontovaný pohon. V prípade že výber pohonu na bránu necháte na nás, dostanete ako bonus, predĺženú záruku na 3 roky na pohony Nice, v prípade že si vyberiete pohon Roger, záruka je až 5 rokov. 

Samozrejmosťou je bezplatná obhliadka a záručný a pozáručný servis našich pohonov, ale aj pohonov ktoré neinštalovala práve naša firma.

Odborný servis!

Nechajte svoje brány pracovať bez chýb a servis nechajte na nás. V prípade neočakávanej poruchy reagujeme promptne a zákazníka nenechávame dlho čakať aby nebol narušený komfort a prevádzka vašej brány . V prípade neočakávaných porúch poskytujeme rýchle a efektívne opravy, aby sme minimalizovali akékoľvek prerušenie v prevádzke vašej brány.

Rovnako pristupujeme aj v prípade pozáručného servisu, poprípade sa postaráme aj o dodanie nových diaľkových ovládačov pre vašu bránu. 

Prečo si vybrať práve nás?

  • Stále sa učíme: Pravidelne sa zúčastňujeme odborných školení a tak máme stále najnovšie informácie a produkty. 
  • Flexibilita:  Montáže a servis realizujeme podľa Vaších časových možností.
  • Kvalita: Používame len originálne, overené a certifikované pohony a komponenty. 
  • Záruka: Iba u nás dostanete predĺženú záruku až do 5 rokov. 
  • Dôvera: Máme stovky spokonjých zákazníkov a pozitívne referencie

V galérii si môžete prezrieť výber niektorých z našich montáži pohonov. 
V prípade záujmu o montáž pohonu na vašu bránu, nám stačí zaslať pár fotografií brány a okolia brány na email alebo 
whatsapp. V prípade že od Vás budeme potrebovať ďalšie informácie, budeme Vás kontaktovať.

Montáže vykonávame hlavne v Bratislave, Dunajskej strede, Senci a širšom okolí. Pokrývame celé západné Slovensko. Montáže vykonávame aj za hranicami v Maďarsku a Rakúsku. 

Výroba a montáž brán, plotov, schodísk a zábradlí

Taktiež sa zaoberáme výrobou brán, oplotení, schodísk a zábradlí. Kontaktujte nás a radi Vám poskytneme kontakt na overených zámočníkov z vášho okolia :)