Zámočnícka výroba

Ak hľadáte zámočníkov, ktorí sa špecializujú na výrobu brán, oplotenia, schodísk alebo zábradlí, tak práve ste na správnom mieste! 

Neváhajte nás kontaktovať a my Vám posunieme kontakt na preverených zámočníkov z Vášho okolia.

 

Zámočnícka výroba zahŕňa výrobu akýchkoľvek predmetov z rôznych kovov od železa, hliníka až po nerez. Venujeme sa výrobe brán s aj bez motorov, oplotení, prístreškov, schodísk, interierových aj exterierových zábradlí, francúzskych okien a mnohé ďalšie veci, ktoré je možné z kovu vyrobiť. 

Zámočnícka výroba

Ploty a brány

Oplotenie domu má mnoho výhod, ktoré ocení každý majiteľ nehnuteľnosti. Okrem zvýšenej bezpečnosti a ochrany proti neoprávnenému vstupu na vaše pozemky, tiež oplotenie môže pridať vášmu domu estetickú hodnotu a zlepšiť jeho celkový vzhľad. S našou pomocou vám môžeme vyrobiť oplotenie presne podľa vašich požiadaviek a dizajnu, aby ste mali pekný, bezpečný a útulný domov. Navyše s pohonom k vašej bráne máte zaručený pohodlný vstup na svoj pozemok.

 

Oplotenie domu alebo samotného pozemku je jeho neodmysliteľnou súčasťou. Chráni vaše obydlie a dotvára jeho konečný vzhľad. Na výber máte dnes mnoho dizajnových variácií. Pred desaťročím boli v móde kované brány a ploty s kovanými hrotmi a elementami. Dnes skôr zákazníci preferujú moderné uhladené štýly, nepriehľadné ktoré nám dodávajú určitý pocit súkromia, nakoľko cez takéto ploty nie je vidieť. 

Zámočnícka výroba

Zábradlia

Zábradlie na dome je dôležitou súčasťou jeho bezpečnosti a estetiky. Zvyčajne sa inštaluje na terasy, balkóny, schody a iné miesta s výškovým rozdielom, aby sa zabránilo pádu alebo nehodám. Okrem toho, že poskytuje ochranu, môže zábradlie prispieť aj k celkovému vzhľadu domu. Môže byť vyrobené z rôznych materiálov, ako napríklad dreva, kovu alebo skla, a môže byť prispôsobené štýlu a dizajnu domu. Je dôležité, aby bolo zábradlie nainštalované správne a bezpečne a pravidelne sa udržiavalo, aby poskytovalo svoju funkciu a zachovalo estetický vzhľad domu.

 

Zábradlie je vhodné prispôsobiť vizuálne prostrediu v ktorom bude inštalované. Takýmto prostredím môze byť dom alebo terasa.

Pri výbera zábradlia by sme si mali ozrejmiť, z akého materiálu zábradlie chceme. Aktuálne sú moderné sklenené zábradlia kotvené na stĺpikoch, poprípade ak chceme čistý štýl, môžme zvoliť ukotvenie skla do hliníkovej lišty. Aktuálne menej obľúbené sú zábradlia z kovaných polotovarov. 

V prípade interierových zábradlí, môžme zvoliť čisto drevené zábradlie alebo kombináciu nerezového zábradlia s drevom. Na výber je mnoho variácií a kombinácií.

Zámočnícka výroba

Schodiská

Schodiská z kovu a nerezovej ocele sú stále populárnejšie v modernom dizajne interiérov a exteriérov. Kovové schodiská majú mnoho výhod, vrátane svojej trvanlivosti, pevnosti a odolnosti voči poveternostným podmienkam. Nerezová oceľ je veľmi obľúbeným materiálom pre schodiská, pretože je veľmi odolná voči korózii a oxidácii. Tento materiál sa často používa v modernom a minimalistickom dizajne interiérov, pretože má čistý a elegantný vzhľad. Nerezové schodiská sa dajú kombinovať s inými materiálmi, ako napríklad sklo, drevo alebo kameň, aby sa dosiahol ešte atraktívnejší vzhľad.

Ak máte záujem o naše služby, neváhajte nás kontaktovať a vyžiadať si cenovú ponuku.

Galéria prác 

To, načo sa spoločne špecializujeme, sú brány a oplotenia. Spolu so zámočníkmi s ktorými spolupracujeme sa vieme postarať o zameranie, výrobu až po montáž brán a oplotení. Rovnako tak k bránam poskytujeme aj montáž pohonov.

Nižšie si môžte pozrieť galériu prác a nájsť tak možno aj inšpiráciu pre seba.