Ako správne vybrať diaľkový ovládač k pohonu brány

                Ako správne vybrať diaľkový ovládač pre Váš pohon brány?

Potrebujete ďalší ovládač k pohonu Vašej brány ale neviete si vybrať? Bližšie sa pozrieme na rozdelenie ovládačov podľa značky pohonu brány a kompatibility. V ponuke máme originálne diaľkové ovládače kompatibilné s pohonmi Came, Nice a Key a taktiež univerzálne diaľkové ovládače ktoré sú kompatibilné aj s inými značkami ako sú napríklad Hormann, Marantec, Bft, V2,Faac a mnohých iných,

 

Ako prvý z ovládačov vyberáme dvojkanálový originálny ovládač od výrobcu bránových pohonov Came Top-432-EV. Ovládač Came Top-432-EV alebo Top-432-EE je kompatibilný aj s ovládačmi Top-432-Na (starší model), Tam-432-SA, Tam-434-Sa. Ak potrebujete 4 kanálový ovládač výrobcu CAME ponúka i ovládač Top-434-EV.

Ak chcete ušetriť, ponúkame náhradu ovládačov Came a Key Fix1 resp. Fix2. Tieto ovládače sú kompatibilné so všetkými ovládačmi od značiek Came s pevným kódom a ovládačmi pohonov Key (Sub-44, Txb-44 s pevným kódom) sú štvorkanálové a majú kovové telo. Ich hlavnou výhodou je ale cena, ktorá je zhruba polovičná oproti originálom. Ovládače sa kopírujú z originálneho ovládača podľa priloženého návodu.

K pohonom Key mimo univerzálnych ovládačov sú v ponuke aj originálne ovládače Sub-44 a Sub-44R s plávajúcim kódom. Sú to nástupci starších typov ovládačov KEY Txb-44, Txb-44R. Ovládače Sub-44 a Sub-44R sú ako jediné ovládače vodotesné.

Diaľkové ovládače k pohonom Nice tak isto rozdeľujeme na originálne a to Flo2Re a Flo4Re ktoré sú nástupcami starších typov ovládačov Flo2r a Flo4r. Univerzálny ovládač k týmto pohonom je ovládač Vario-FL Má kovové telo, gumené tlačidlá a dobré padne do ruky. Za zmienku stojí spomenúť ovládač Multi-Cloner na ktorý viete nakopírovať ovládače Came a Key a taktiež nahrať ovládače značiek Nice. Preto už viac nebudete potrebovať viacero ovládačov pre rôzne značky. Ovládač k pohonom brán Multi-Cloner je kompatibilný aj s inými značkami pohonov ako napr. Ditec, Bft, Liftmaster, Sommer a iné.

Ako posledný uvádzame univerzálny diaľkový ovládač Multi-Hertz kompatibilný s rôznymi značkami pohonov brán ako napríklad BFT, Came, Key, Liftmaster, Faac, Hormann, Marantec.

 

Ak budete potrebovať špecifickejšie informácie, alebo si neviete poradiť, neváhajte nás kontaktovať na open-gate@open-gate.sk

www.open-gate.sk