Plastové záhradné umývadla

Plastové záhradné umývadlá vyrobené z UV stabilného polyetylenu: Praktické, odolné a esteticky príjemné riešenie pre váš vonkajší priestor

 

Vonkajší priestor je miestom, kde sa stretávame s prírodou a relaxujeme. Pri plánovaní a zariadovaní našej záhrady alebo terasy je dôležité mať k dispozícii vhodné vybavenie, ktoré nám umožní pohodlné a praktické využitie vonkajšieho prostredia. Jedným z najlepších riešení sú plastové záhradné umývadlá vyrobené z UV stabilného polyetylenu. V tomto článku sa bližšie pozrieme na ich výhody a prečo sú ideálnou voľbou pre váš vonkajší priestor.  

Aké sú plusy plastových záhradných umývadiel?

  • Odolnosť voči slnečnému žiareniu: Plastové záhradné umývadlá vyrobené z UV stabilného polyetylenu majú vynikajúcu odolnosť voči slnečnému žiareniu. Tento materiál je navrhnutý tak, aby odolával dlhodobému vystaveniu slnku bez toho, aby sa poškodil, vybledol alebo stratil svoju pevnosť. Vďaka tejto vlastnosti sú tieto umývadlá vhodné pre vonkajšie prostredie, kde sú vystavené intenzívnemu slnečnému žiareniu.

  • Trvanlivosť a odolnosť: Polyetylén je známy svojou vysokou trvanlivosťou a odolnosťou voči vonkajším vplyvom. Plastové záhradné umývadlá vyrobené z UV stabilného polyetylenu sú odolné voči poškriabaniu, otlakom a rozbitiu. Tento materiál tiež odoláva vlhkosti, dažďu a rôznym chemikáliám, ktoré sa môžu vyskytovať vo vonkajšom prostredí. Vďaka svojej trvanlivosti a odolnosti môžete očakávať, že tieto umývadlá vám poslúžia po mnoho rokov.

  • Ľahká údržba a čistota: Jednou z veľkých výhod plastových záhradných umývadiel vyrobených z UV stabilného polyetylenu je ich ľahká údržba. Stačí ich jednoducho opláchnuť vodou a mierne čistiť jemným čistiacim prostriedkom na prípadné škvrny. 

  • Neprepúšťa žiadne toxické látky: Vodu z plastového záhradného umývadla môžte piť, nakoľko neprepúšťa žiadne toxické látky. Z rovnakého materiálu sa vyrábajú napríklad aj nádrže na pitnú vodu. 

Záhradné umývadla maju skvelé premyslený systém odpadovej vody. K umývadlam je vhodný rovnaký sifón aký sa používa u interierových umývadiel. Sifón k týmto umývadlam máme v ponuke aj my a je možné si ho pridať k umývadlu.

U umývadla Dionýz je diera pre odpad vody zaslepená a je na Vás či si sifón zapojíte zo spodnej strany umývadla alebo zo zadnej strany.