Spoločnosť Nice Automation

Značka NICE je talianska spoločnosť, ktorá sa špecializuje na výrobu pohonov pre brány a iné automatizačné systémy. Táto firma je známa pre svoje inovatívne a vysoko kvalitné produkty, ktoré sú určené pre automatizáciu domácich, priemyselných a verejných vstupov.

V súčasnom svete, kde technológia a pohodlie sa stávajú neoddeliteľnými časťami našich životov, prichádza talianska spoločnosť NICE s riešeniami, ktoré transformujú každodenné životy. Od svojho založenia sa NICE stala synonymom pre inováciu, kvalitu a dizajn v oblasti automatizácie brán a domácich bezpečnostných systémov.

História spoločnosti

Založená v roku 1993 Lauro Buorom, talianska spoločnosť Nice začínala výrobou diaľkových ovládačov a príslušenstva pre automatizáciu brán s cieľom zjednodušiť životy ľudí vďaka pokročilej technológii. V roku 1995 rozšírila svoje portfólio o motorové pohony, aby poskytla kompletné riešenia pre automatizáciu. O päť rokov neskôr, v roku 2000, sa Nice rozrástla o spoločnosť produkujúcu markízy, rolety a slnečné clony. V roku 2013 upevnila svoju pozíciu na trhu s uvedením radu ERA, ktorá vyniká špičkovým dizajnom a technológiou.

Produktové rady

NICE ponúka široké spektrum automatizačných riešení, vrátane pohonov pre posuvné a krídlové brány, systémov pre garážové brány a inteligentných riešení pre rolety a žalúzie nie len v súkromnom sektore. Každý produkt je výsledkom hĺbkového výskumu a zamerania sa na potreby koncových užívateľov. Rovnako ponúka aj smart riešenia pre ovládanie a správu autimatizácí.  V srdci filozofie NICE je neustála snaha o inovácie. S využitím najnovších technológií, ako je bezdrôtová komunikácia a inteligentné domáce systémy, NICE umožňuje užívateľom kontrolovať a monitorovať ich brány a bezpečnostné systémy pohodlne z ich smartfónov.

Bezpečnosť a udržateľnosť

Bezpečnosť a udržateľnosť sú kľúčovými prvkami každého produktu od NICE. Systémy sú vybavené pokročilými bezpečnostnými funkciami a sú navrhnuté s ohľadom na ekologickú udržateľnosť, minimalizujúc tak environmentálny dopad.

NICE neustále posúva hranice možného v oblasti domácej automatizácie, pričom zároveň udržuje svoj záväzok k inovácii, kvalite a dizajnu. Ako líder v oblasti automatizácie a bezpečnosti, NICE je viac než len značka; je to symbol spoľahlivosti a pohodlia v modernom domove.

Naše exkluzívna ponuka zahŕňa trojročnú záruku na každý produkt značky Nice, čím zaručujeme nadštandardnú kvalitu a spoľahlivosť – toto je výnimočná ponuka, ktorú nenájdete u žiadneho iného poskytovateľa na trhu.